Teamwork makes the dreamwork

Techweise zakelijk

Techweise producten toevoegen aan jouw assortiment? Samen maken we allerdaagse uitdagingen eenvoudig en effectief.

Over ons

Het bieden van een oplossingen voor alledaagse uitdagingen is een uitdaging die wij graag aangaan. Of het nu gaat om het reinigen van het gehele rioleringssysteem, de ramen of het bepalen van de meest nauwkeurige afstanden tijdens een klusproject; Bij Techweise is het onze missie om reinigingskussen en taken voor in huis eenvoudig, efficiënt en effectief te maken.

Techweise in de (online) retail

Door als distributeur met ons samen te werken, kun je onze producten toevoegen aan jouw assortiment. Of je nu een webshop of een fysieke bouwmarkt hebt, wij werken graag samen met jou om het onze klanten zo eenvoudig mogelijk te maken.Je bestelt onze producten al vanaf 100 stuks, wanneer het jou uitkomt.

Waarom Techweise onmisbaar is binnen jouw assortiment

Of jouw klanten nu vakmannen, doe-het-zelvers of personen zijn die een steentje bijdragen aan het huishouden; de innovatieve producten van TECHWEISE zijn ontworpen zodat iedereen er gebruik van kan maken.

Met als hoofdgedachte allerdaagse taken eenvoudig maken, zorgt TECHWEISE ervoor dat elke klus in en rondom huis direct geklaard wordt. Door de combinatie van de nieuwste technologie, betrouwbaarheid eén gebruiksgemak wordt deze missie elke dag opnieuw nageleefd.

Met Techweise producten in het assortiment weet je zeker dat je jouw klanten een geschikte oplossing biedt voor het probleem wat zij ervaren.

Voordelen

Informatie voor distributeurs

Samen de juiste oplossen bieden voor onze klanten?