samenwerken

Techweise zakelijk

Techweise producten toevoegen aan jouw assortiment? Samen maken we reinigen eenvoudig en effectief.

Over ons

Techweise is een Nederlands merk in reinigingsproducten voor huis, tuin en professioneel gebruik. Wij vinden dat ieder huishouden het frisse gevoel van een schone omgeving moet kunnen ervaren, zonder hier teveel tijd aan te spenderen.

Dit doen wij door onze producten zo krachtig en effectief mogelijk te maken zodat geen uitdaging te groot is.

Techweise in de (online) retail

Door als distributeur met ons samen te werken, kun je onze rioolslangen toevoegen aan jouw assortiment. Of je nu een webshop of een fysieke bouwmarkt hebt, wij werken graag samen met jou om zoveel mogelijk huishoudens verstopping vrij te maken. Je bestelt onze producten al vanaf 100 stuks, wanneer je ze nodig hebt.

Waarom Techweise onmisbaar is binnen jouw assortiment

We zien dat steeds meer mensen een rioolslang in huis halen. Het is namelijk de meest kostenbesparende, duurzame en effectieve manier om verstoppingen op te lossen. Omdat de rioolslang niet in iedere bouwmarkt te vinden is, liggen hier kansen voor fysieke winkels.

Met de rioolslang bied je een grote groep mensen een geschikte oplossing voor verstoppingen. Omdat elk huishouden minimaal eens per jaar last van zo’n verstopping heeft, kun je deze kans niet laten liggen. Daarnaast profiteer je van scherpte tarieven, zodat wij onze klanten samen het beste aanbod kunnen bieden.

Techweise is op een missie om reinigen leuk, efficiënt en effectief te maken voor zoveel mogelijk mensen. Als partner doen we dit samen en maken we het oplossen van verstoppingen weer duurzaam en eenvoudig.

Voordelen

Informatie voor distributeurs

Producten samen eenvoudig maken voor onze klanten?