Retourneren en garantie

Retourneren

Ben je toch niet tevreden over je aankoop en wil je het retourneren? Je hebt het recht je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden als retour aan te melden. Daarna heb je 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. Nadat wij je retour hebben ontvangen, storten we binnen 14 dagen het orderbedrag (deze is standaard inclusief verzendkosten) terug mits het product in goede orde ontvangen is. De kosten voor het retourneren bedragen circa €6,75, afhankelijk van de door jou gekozen vervoerder en pakketgrootte. 

Let wel op; we ontvangen het artikel graag in de originele staat (incl. labels) & verpakking bij ons retour. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we je retour niet aannemen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. 

Mocht je vragen hebben over retourneren, kun je contact met ons opnemen via info@techweise.com.

Hoe werkt het retourneren?

1. Download het retourlabel onderaan deze pagina.
2. Verpak de artikelen (onbeschadigd) in de originele verpakking.
3. Schaf een verzendlabel aan op de website van bijvoorbeeld DHL of PostNL.
4. Stuur het product naar het volgende adres, (geen pakketpunt!)

Techweise retourneringen
Hanzepoort 14
7575 DA Oldenzaal
Nederland

5. Retourneer het pakket binnen 14 dagen via een verzendpunt bij jou in de buurt.

Belangrijke informatie

  • De kosten voor het retourneren van je bestelling zijn voor eigen rekening.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor de verzending en aflevering bij Techweise. Bewaar daarom altijd het verzendbewijs waarmee het pakket wordt verzonden.
  • Geef duidelijk je naam, adres en ordernummer aan in de doos van je retourzending (zonder gegevens kunnen wij je retourzending niet koppelen en je aankoopbedrag niet terugstorten).
  • Het product moet in de onbeschadigde en originele verpakking worden geretourneerd. (labels horen hier ook bij). De verpakking gelieve met zorg verzenden.
  • Vul onderstaand het retourformulier in. Het invullen van het retourformulier moet binnen 14 dagen na ontvangst. Hierna vervalt je herroepingsrecht

Garantie

Bij Techweise heb je twee jaar garantie op uw aankoop. Gaat het product tussentijds kapot en wil je gebruik maken van de garantie, gelieve ons een foto toe te sturen met het product waar duidelijk te zien is dat het product niet voldoet. Het product dient hiervoor bij ons geregistreerd te zijn. Dit doe je door hier te klikken.

Contactgegevens

Techweise
1e Blekerhof 6
3011 CJ Rotterdam
Nederland
www.techweise.com
info@techweise.com

Download hier het retourformulier